The Revenant (2009)

the revenant 2009

En soldat blir drept, og etter rundt en måned våkner han opp til liv igjen og det viser seg at han er en slags blanding av en zombie og vampyr. Hva skal han gjøre nå?

The Revenant er en smalere film med få karakterer og et veldig lite univers. Filmen har ikke noe nytt å tilby. Det blir flere drap som ikke er særlig grafiske, og karakterene bryr man seg ikke om. Bestevennen til protagonisten er en type karakter man hater, han er vill, dum og stor i kjeften. Fyren er bare slitsom fra første sekund.

Det er ikke så mye mening med The Revenant. Protagonisten finner ut at han må drikke blod for å holde seg i live, og han er først og fremst ute etter dårlige mennesker som ikke fortjener livets rett. Men han har ikke helt kontroll, og på veien mister han kontakt med seg selv. Det er ikke lett å være død, for han har en kjæreste som blir svært anonym og ubetydelig i denne filmen.

Filmer som dette kan være sjarmerende, men da må filmen ha et bedre manus og bedre karakterer enn dette. Etter en time hadde jeg fått nok, The Revenant blir for billig for min smak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.