Before We Go (2014)

before we go

En britisk kvinne i New York blir frastjålet sin veske og hun har hastverk med å komme seg hjem til England igjen. Hun treffer en jevnaldrede mann som forsøker å hjelpe henne å finne vesken. De blir bedre kjent med hverandre under natthimmelen i New York, og underveis begynner de å få ekte følelser for hverandre.

Before We Go er faktisk regissert av Chris Evans, han har også hovedrollen sammen med Alice Eve.

Man kan kalle Before We Go for en slags kopi av Before Sunrise og Before Sunset. Det betyr to skuespillere som spiller to sjarmerende karakterer som de fleste vil like. Disse to karakterene sliter selvsagt med sitt, spesielt er det viktig for den yngre kvinnen å komme seg hjem igjen for å fjerne noe hun la igjen før hun reiste.

Det viktigste med disse filmene er selvsagt at skuespillerne har god kjemi. Det har heldigvis Chris Evans og Alice Eve. Det er alltid herlig å se når to skuespillere virkelig klarer å overbevise oss seere at dette føles ut som ekte følelser. Jeg har aldri vært fan av Alice Eve, hun har aldri direkte imponert meg, endelig viste hun meg hva som bor i henne som skuespiller hvis rollen er riktig og hennes medspiller er på samme bølgelengde.

Underveis lærer vi karakterene bedre å kjenne. De sier ikke så mye i starten, men når de opplever ting sammen denne natten, begynner de å åpne seg opp og man skjønner hva som plager dem. De er helt vanlige mennesker, og det virker som om det er skjebnen som har ført dem sammen.

Er du fan av Before Sunrise og Before Sunset, tror jeg også at du vil like Before We Go. Det er samme type film, eneste er vel at Before We Go ikke er like dyp etter det jeg kan huske. Men jeg er ganske sikker på at du vil bli sjarmert av Before We Go, karakterene er ikke kvalmende og filmen har veldig mye hjertevarme i seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.