Good Kill (2014)

good kill

En dronepilot sliter med familielivet, alkoholen og jobben.

Good Kill er en flat film blottet for følelser. Protagonisten er utrolig kjedelig, han er så innesluttet og trist for han har lyst til å fly, men det får han ikke lov til så han må nøye seg med å være en dronepilot som underveis må drepe uskyldige mennesker i kampen mot terror. Han sitter bak spakene og er veldig trist og alvorlig, og han snakker heller ikke mye med sin kone. Han er en innesluttet og skadet mann som må ty til alkohol for å overleve dagen. Kanskje på tide å slutte jobben og komme seg videre i livet? Jævla sutrekopp!

Livløse filmer er noe det verste jeg vet. Karakterene er uinteressante, det er null nerve å spore når dronepilotene skal drepe slemminger og sivile personer som er i nærheten når bombene faller. Det er ikke noe form for spenning å spore i Good Kill, som sagt, dette er en livløs film som egentlig ikke har noe spesielt å si.

Nei, her var det ikke mye å hente. En helt livløs Ethan Hawke er noe av det kjedeligste som finnes i filmverdenen. Og manuset, hva er det manuset vil fortelle oss? Det er ikke mye, hvis i det hele tatt noe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.