Bates Motel: Season 2 (2014)

bates-motel-season-2

Ting roer seg ikke ned for familien Bates. Nå venter nye utfordringer, for her er det ingen hviledager.

Som vi så i avslutningen i den siste episoden i forrige sesong, ble lærerinnen til Norman Bates drept. Spørsmålet er om det er han som står bak drapet, eller om det faktisk kan være en annen person.

Det blir også fokus på fortiden til familien Bates. Det dukker opp en person som er ute etter å treffe Norma Bates, og han bærer på en skikkelig familiehemmelighet som gjør at det tørner helt for unge Norman Bates i en scene. Hvem er du Norman? Svar meg, den lille syke jævel!

Ingen kan si at det ikke skjer noe i den andre sesongen. Bates Motel er ikke en serie som blir kjedelige, faktisk skjer det kanskje litt for mye i starten av den andre sesongen, serien tar så å si aldri en skikkelig pustepause. Noen ganger ønsker jeg at man kunne ha dempet tempoet litt og kanskje introdusert færre nye karakterer.

Det dukker opp spesielt en ny karakter, en jente som er på samme alder som Norman Bates. Hun er vill, ikke så vakker og hun er en kommende person som garantert vil bli alkoholiker og som vil bo i en campingvogn og få 15 unger. Hun er hele tiden så tøff i trynet, hun er en karakter jeg ville se bli hardt skadet, for jeg hater personer som dette. Og som sagt, ikke er hun lekker heller!

Man får endelig se litt mer av robotsheriffen i byen også. Ting skjer med ham som person, og det er veldig interessant å se scenene med Norman Bates og sheriffen. Jeg elsker denne rolletolkningen av Nestor Carbonell, det er få som kan spille så hard og delvis følelsesløs som denne skuespilleren. Han har blitt min favoritt i serien, han er den beste karakteren i serien ved siden av gale Norman Bates.

Mot slutten av sesongen blir det vanskelig å holde med unge Norman Bates. Hans hemmeligheter begynner å se dagens lys, og det alle tror en hyggelig gutt viser seg å være en kaldblodig drapsmaskin som jeg nå håper vil blir tatt, jult opp og få et skikkelig helvete i de neste sesongene.

Dette er nok en underholdende sesong av Bates Motel, men den har litt for mye på bordet slik at de to siste episodene føles litt rotete ut og ting går for raskt unna uten særlig oppbygging. Men er du en rastløs person, vil nok en serie som Bate Motel underholde deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.