The Jewel of the Nile (1985)

the-jewel-of-the-nile-1985

Nå er det Afrika som venter for kjæresteparet Jack og Joan. Der befinner det seg en skjeggete skatt, han er Nilens skjeggete juvel. Joan havner i trøbbel når hun skal skrive en selvbiografi om en mektig mann med bart.

The Jewel of the Nile er ikke like god som den første filmen. Tempoet er høyere i The Jewel of the Nile, men den mangler litt sjel og historien er rotete.

Så har vi Danny DeVito. De fleste klaget over Joe Pesci når han dukket opp i Lethal Weapon-filmene. Men Danny DeVito er mye verre i disse to filmene. Han er ikke morsom, han er brautende, ekkel og ganske uappetittlig. Han skal på en måte være filmens sjarmtroll! Han er bare helt grusom og lite morsom, jeg tror jeg begynner å mislike denne skuespilleren etter rollen hans i disse filmene.

The Jewel of the Nile har et høyere tempo og mer action sammenlignet med den første filmen. Men den har ikke helt sjelen og selvtilliten som den første filmen. Filmens høydepunkt er når Jack og Joan cruiser rundt i et kampfly på bakken, det er en artig scene, ellers går det meste i glemmeboka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.