Hot Pursuit (2015)

hot-pursuit

En politikvinne må beskytte en kvinne som kan hjelpe myndighetene med å arrestere en mektig narkobaron.

Dette er nok en møkkafilm fra Hollywood. Reese Witherspoon er ikke en dårlig skuespillerinne hvis rollen er riktig for henne, men hun er nesten ekspert i å medvirke i råtne komediefilmer, på samme måte som jeg jeg frivillig oppsøker disse drittfilmene.

Jeg skjønner heller ikke helt greia med Sofía Vergara, hun har en fin kropp, men hun kan putte en plastpose over hodet sitt. Hun er en dårlig skuespiller som ikke er like sjarmerende som hun selv tror. Hun er bare så jævla masete og irriterende etter kun noen få minutter.

Hot Pursuit er ikke en morsom komediefilm. Dialogen kan man bli flau over, det er ingenting å le av her og skuespillerne er elendige. Manuset må ha vært skrevet av en person som var i ubalanse i gjerningsøyeblikket.

Jeg kan love deg en ting, hvis du har tenkt å bruke tid på Hot Pursuit, så kaster du bare bort 80 minutter av ditt verdifulle liv. Her er det ingenting spennende å se, gå videre og finn en annen film enn dette makkverket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.