Good Kids (2016)

good-kids

Nå skal vi leve livet!

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en gjeng som alltid har vært skoleflinke, men nå skal de begynne på college og de har tenkt å gjøre alt som de ikke fikk gjort når det prioriterte å trimme hjernecellene sine mens andre festet, hadde sex og eksperimenterte med narkotiske stoffer. Dette er deres sommer!

Dette er en ungdomskomedie som heldigvis aldri blir masete eller irriterende. Skuespillerne som spiller de sentrale karakterene tar aldri av slik som mange andre hadde gjort, de klarer å skape en hyggelig atmosfære og jeg følte aldri behov for å slå av filmen på grunn av irriterende karakterer.

Nå er ikke Good Kids en film som finner opp kruttet på nytt. Dette her har vi sett før, men filmen har sjarm, selv om karakterene mangler personlighet, for her er det ikke mange lag å spore.

Karakterene vi følger utforsker sex, kjærlighet, festing og narkotiske stoffer. Den sentrale karakteren planlegger også å treffe en indisk jente han har hatt kontakt med over Internett. Spørsmålet er om hun er den hun utgir seg for å være, eller er det en kvalm, hårete mann som befinner seg bak tastaturet?

Nå er ikke Good Kids en dyp film, det er ikke en film der man håper at karakterene vil ha en god sommer og at de vil lykkes i livet. Det er karakterene for dårlig skrevet til.

Denne type ungdomsfilmer er utvannet, og selv om Good Kids ikke er en kjempegod film, så lykkes den med å skape litt varme og smil i rommet.

Bilde: 9/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, ganske skarpt i lysere partier og fargene er gode.

Dialogen er klar og tydelig. Filmen har ikke et livlig lydspor slik man forventer at den skal ha i en ungdomsfilm som normalt sett byr på mye musikk. Det finner man ikke her, mulig man ikke hadde råd til filmmusikk. Hvor ble den av den dype bassen og festmusikken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.