Driving Lessons (2006)

driving-lessons

Vi følger en sjenert tenåringsgutt som har en veldig dominerende mor. Så begynner den unge tenåringsgutten å jobbe for en tidligere skuespillerinne, og han begynner å forandre seg.

Dette her var en ganske daff og kjedelig film med en livløs Rupert Grint. Hadde det ikke vært for Harry Potter-filmene, så hadde ikke denne karen hatt en karriere som skuespiller. Han er så utrolig kjedelig og livløs som skuespiller.

Driving Lessons har litt sjarm takket være Julie Walters som spiller den tidligere skuespillerinnen. Men utenom henne er det ingen interessante karakterer her. Protagonisten er sjenert og sjarmløs, han oppdager nye sider ved seg selv når han jobber for den pensjonerte skuespillerinnen. Det er en velkjent formel.

Problemet er at filmen ikke er morsom eller interessant, denne type filmer finnes det mange av, og Driving Lessons har ikke noe å tilføre sjangeren. Det blir vanskelig å bry seg om de sentrale karakterene, de gjør seg ikke fortjent til at vi skal bry oss om dem, så da var dette bare bortkastet tid for undertegnede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.