Precious Cargo (2016)

precious-cargo-bd

En mann med en død sjel er ufin, noe han vil angre på når han kødder med feil tyver!

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en liten gruppe med tyver som får en farlig mann etter seg. Nå må de utføre et oppdrag for denne mannen, ellers er det game over.

Precious Cargo er regissert av Max Adams, og dette er hans regidebut. I hovedrollene finner vi Mark-Paul Gosselaar, Claire Forlani, Jenna B. Kelly og Bruce Willis. Som forventet har Bruce Willis en veldig liten rolle, han dukker opp i noen scener med sin døde sjel og så er han vekk i mange minutter.

Man kan selvfølgelig spørre seg hvorfor man gidder å lage filmer som Precious Cargo som ikke hører hjemme i vår tid. Filmer som Precious Cargo fungerte på 80 og 90-tallet med riktige actionskuespillere, denne type skuespillere finner man ikke i vår tid, og man finner de selvfølgelig ikke her.

Det blir mye action og lite innhold. Actionscenene imponerer aldri, det er for mange nærbilder og for lite oversikt når det først begynner å smelle, spesielt når karakterene benytter seg av forskjellige kjøretøy. Det er så idiotisk å se på når karakterene står med pistol og skyter, men man ser aldri helt hva de sikter på. Dette er bare latskap og dårlig actionkoreografi.

Karakterene man følger er karakterer man ikke bryr seg om siden de selvfølgelig er så dårlig skrevet og de har ikke mye personlighet. Det var som forventet, her finner man for det meste stereotypiske karakterer.

Det skal sies at filmen i det minste forsøker å ha glimt i øyet, det er det mange lignende filmer som ikke har. Jeg likte spesielt kvinnen som hele tiden er frekk i kjeften mot sin ektemann, dette var en frisk karakter som burde ha fått mer skjermtid.

Man vet hva man får med en film som Precious Cargo. Den kunne ha vært verre, og den har i det minste glimt i øyet. Men et B-mesterverk, det er ikke Precious Cargo.

Bilde: 8/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart og ikke så skarpt. Bildet blir litt mørkt, noe som går ut over fargene som blir en smule matte.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er aggressivt og klarer å fylle opp rommet under de større actionscenene. Under skuddvekslinger trykker også lydsporet godt fra seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.