Peaky Blinders: Season 2 (2014)

peaky-blinders-season-2

Peaky Blinders får nye fiender, og en gammel bekjent er ikke helt ferdig med Peaky Blinders.

Som serie er Peaky Blinders helt kurant, men som jeg nevnte i den første sesongen klarer ikke Peaky Blinders å hamle opp med Boardwalk Empire.

Det blir mye av det samme i den andre sesongen. Nye ansikter dukker opp, den mest interessante og artigste er Alfie Solomons, spilt av Tom Hardy. Han er selvsagt strålende som en merkelig gangsterjøde.

Enkelte episoder mangler energi, spesielt den femte episoden må jeg si er seriens svakeste. Det er litt overraskende, for den tredje og fjerde episoden byr på dramatikk og spenning, og normalt sett burde den siste episoden være den friskeste. Sesongavslutningen var grei nok, men den ble litt forutsigbar.

Likte du den første sesongen av Peaky Blinders, holder den andre sesongen samme kvalitet. Filmmusikken er høydepunktet i serien sammen med Cillian Murphy og Tom Hardy. Disse to har også sesongens store høydepunkt når de forhandler. Det er en spennende og intens scene, og man kan ikke annet enn å elske en skuespiller som Tom Hardy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.