What About Bob?

what-about-bob

En psykiater får en ny pasient like før han skal på en måneds ferie sammen med sin familie. Men han får et stort problem, pasienten oppsøker ham på feriestedet og han blir heller ikke kvitt pasienten.

Jeg husker godt jeg så What About Bob når den kom ut på VHS i 1992 var del vel, da syntes jeg filmen var kjedelig. Nå falt filmen mye mer i smak, det har sikkert mye med hvor dårlige komediefilmer fra Hollywood har vært de 10 siste årene. Det er rett og slett begredelig og patetisk å se på dagens komediefilmer, det er bare banning og steiking, ufyselige karakterer og jævla dårlige manuser.

What About Bob kan sikkert brenne litt sakte for yngre personer som er vant med å se dagens møkkakomedier. Men det er slik komediefilmer burde være, skuespillerne får lov til å bygge opp sine karakterer i løpet av filmen, og humoren blir veldig naturlig og passende. Det blir aldri masete eller påtrengende, det er slik komediefilmer burde være.

Jeg lo godt flere ganger, Bill Murray og Richard Dreyfuss har veldig god kjemi. Det er få skuespillere som kan spille en tulling som Bill Murray. Hans karakter er jævla irriterende, men også jævla sjarmerende.

Liker du Bill Murray og vil se ham i storform, er dette en film du må få med deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.