Jinx!!! (2013)

jinx

En sørkoreansk utvekslingsstudent tar turen over til Japan for å lege sine sår etter at hun mistet sin kjære i en trafikkulykke. Der treffer hun en japansk jente som kan minne henne om henne selv når hun ikke hadde venner eller selvtillit. Nå tar hun den japanske jenta under sine vinger, og hun forsøker å spleise henne sammen med en gutt hun hadde følelser for når hun var yngre.

Jinx er en film som bare blir bedre og bedre underveis. Derfor er det viktig å overleve den første halvtimen som ikke akkurat overbeviser.

Jinx brenner sakte, men godt. Dette føltes ut som en japansk utgave av tidenes beste romantiske film, My Sassy Girl, bare at filmen mangler humoren. For selv om den sørkoreanske jenta er helt manisk i starten av filmen, så blir det ikke morsomt i det hele tatt. Heldigvis roer hun seg når man ser hva slags forhold hun hadde til den avdøde, da skjønner man også poenget med hvorfor hun er så opptatt av å hjelpe den japanske jenta.

Skuespillerne er gode, spesielt den japanske jenta som på en måte blir den japanske utgaven av Adrian fra Rocky-filmene. Det er faktisk den morsomste scenen i filmen, hun og drømmegutten elsker filmer, og det tar litt tid før hun finner ut at hun har kjøpt samme hatt som Adrian.

Jinx kan trygt anbefales videre hvis du liker søte, japanske kjærlighetsfilmer som brenner sakte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.