Liar Game: Reborn (2012)

liar-game-reborn

På tide å spille spillet igjen.

Merkelig nok likte jeg den første filmen. Men oppfølgeren må jeg si var en stor skuffelse. Det store problemet med Liar Game: Reborn er at den nye spillet er for vanskelig å skjønne, og det nye spillet er heller ikke særlig underholdende sammenlignet med det vi så i den første filmen.

Liar Game: Reborn mangler også interessante karakterer. De er som i den første filmen veldig fargerike, men karakterene i den første filmen var mer underholdende og ikke så irriterende som noen av karakterene vi møter i Liar Game: Reborn.

Etter 15 minutter brydde jeg meg ikke om det som skjedde på skjermen, og det gjorde at jeg satt forvirret igjen mot slutten av filmen. Liar Game: Reborn mangler gode karakterer, den mangler gode skuespillere og et underholdende spill som er lett å følge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.