A Walk Among the Tombstones (2014)

a-walk-among-the-tombstones

En tidligere politimann trenger penger, og han skal forsøke å finne personene som drepte kona til en narkolanger.

A Walk Among the Tombstones fikk en lunken mottagelse. Det forstår jeg godt, for A Walk Among the Tombstones blir for livløs i alt den foretar seg. Nerven mangler, Liam Neeson er ikke like tøff og hardtslående som han pleier å være. Han går rundt og følger ledetråder, møter forskjellige mennesker, noen gir ham en hjelpende hånd, mens han gir andre en hjelpende hånd. Det hørtes perverst ut!

Karakterene er dårlig skrevet. Karakterene føles ikke ut som ekte mennesker, men det hadde heller ikke hjulpet da manuset ikke er godt nok. Det er ikke interessant å følge noen av disse karakterene i filmen, det er selvsagt alltid ødeleggende når manuset er så lite originalt som det er i A Walk Among the Tombstones.

Mot slutten øker ikke pulsen, det man forventer skal skje, det skjer. Filmen har ingen overraskelser, den er bare treg, for lang og spenningen uteblir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.