Message in a Bottle (1999)

message-in-a-bottle

En kvinne blir forelsket i en ukjent mann etter at hun fant en flaskepost. Hun forsøker å spore ham opp, og det er kjærlighet ved første blikk. Men mannen er i dyp sorg etter at han mistet sin store kjærlighet, kan hun redde ham fra å drukne av kjærlighetssorg?

Message in a Bottle er basert på en roman av Nicholas Sparks. Jeg tror ikke det er hans beste roman, for denne filmen kan man kalle søppel.

Det som er problemet med en film som Message in a Bottle er at karakterene man møter er for gamle. De oppfører seg som kun yngre personer hadde gjort. Da blir det vanskelig å svelge hele denne kjærlighetshistorien om en sær, sorgfull mann som ikke sier så mye. Ekte mennesker finner man ikke mye av her.

Jeg har problemer med filmatiseringer basert på romanene til Nicholas Sparks. Noen filmer har jeg likt, men det er svært få. Alt føles for det meste så kunstig ut, her skal kjærlighet gjøre ekstra vondt, og da er heller ikke Nicholas Sparks redd for å bruke dumme klisjeer. Message in a Bottle drukner hardt i klisjeene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.