The One I Love (2014)

the-one-i-love

Et ektepar forsøker å redde ekteskapet sitt. En samlivsterapeut sender de opp til en plass der de kan forsøke å finne tilbake til hverandre. Men noe uventet skjer når de møter sine indre personligheter. Hva er det som foregår?

The One I Love er en intim film der vi kun følger to karakterer. I starten virker det som om The One I Love er en vanlig romantisk dramafilm som handler om å finne tilbake til hverandre. Men så dukker de indre personlighetene opp, det vil si dobbeltgjengere som er hyggelige og greie.

Men i den siste akten forandrer filmen seg litt, det blir mer alvor og det kommer også en avsløring som gjør at filmen faktisk blir ganske spennende og interessant.

Det jeg ble mest skuffet over var at jeg ikke følte noe for karakterene. I grunn så er de ikke så mye interessante, det er kun i en scene jeg følte at man fikk kontakt med dem. Ellers er ikke kjemien eller manuset godt nok på det punktet når gjelder et par som har begynt å miste følelsene for hverandre. Jeg fikk ikke inntrykk av at disse to hadde vært gift, det virket som om de akkurat hadde møtt hverandre.

The One I Love er en annerledes kjærlighetsfilm som skiller seg ut med et interessant manus. Sjekk den ut hvis du vil se en ny vinkling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.