Tenchi: The Samurai Astronomer (2012)

Tenchi The Samurai Astronomer

En Go-spiller blir interessert i astronomi, og etter en stund får han et oppdrag med å lage en ny japansk kalender. Men ikke alle er interesserte i forandringer, spesielt mektige menn med damestemmer.

Tenchi: The Samurai Astronomer er basert på sanne hendelser. Jeg trodde først at jeg ikke vil like en film som Tenchi: The Samurai Astronomer. Spilletiden er på rundt 144 minutter, og tonen føltes veldig fjollete ut i starten.

Etter en time begynte jeg å like karakterene og den lette tonen som Tenchi: The Samurai Astronomer har. Selv om protagonisten møter tøffe hindringer underveis, så klarer han alltid å presse på og han gir ikke opp. Dette er en karakter de fleste vil like.

Ikke bli lurt av tittelen på filmen. Hvis du liker et filmunivers som for det meste har karakterer man liker, og en historie som er interessant om en mann som klarte å lage en mer korrekt japansk kalender, så er Tenchi: The Samurai Astronomer en film verdt å se. Den kan kanskje bli litt for nerdete for noen, det kan jeg forstå, men dette er ikke en vanskelig film å følge. Så man trenger ikke å være et geni for å forstå hva som foregår med den nye kalenderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.