Mortdecai (2015)

mortedecai

Kunsteksperten og svindleren Mortdecai får i oppdrag å finne et stjålet maleri. Men det er flere personer som er ute etter dette maleriet siden det kan lede til en bankkonto med en gedigen sum med penger.

Mortdecai ble en kjempefiasko på kino, og Johnny Depp fortsetter nedturen når det gjelder inntjening og merkelige rollevalg. For Mortdecai er en av de dårligste filmene han har medvirket i.

Mortdecai er bare en slitsom komediefilm med en tullete protagonist som prater piss hele tiden. Man kan vel kalle Mortdecai for en fattig utgave av Hudson Hawk, heller ikke den filmen ble godt mottatt, men den er i det minste mye mer underholdende enn dette tullet.

Filmen forsøker å være lystig og tullete hele tiden, men den blir så masete og lite morsom. Det er bare et faens mas hele tiden med alle de dårlige vitsene.

Det mest imponerende er rollebesetningen. Her finner man skuespillere som Johnny Depp, Ewan McGregor og Paul Bettany. Tre gode skuespillere, og en ubrukelig skuespillerinne som heter Gwyneth Paltrow. Jeg skjønner ikke hvorfor denne kjerringa fremdeles får roller i filmer, hun har null karisma, null utstråling og hennes utseende er jævla oppskrytt! Hun er så jævla tom!

Dette er en tomsete film med tomsete karakterer som ikke får frem smilet. Jeg holdt på å sovne flere ganger for jeg ville at jævelskapet skulle vise rulleteksten. Hva har skjedd med Johnny Depp? Har han allerede blitt en ny Al Pacino?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.