Barely Lethal (2015)

barely lethal

Vi følger en tenåringsjente som ikke har hatt en normal oppvekst. Hun er en trent leiemorder, og når hennes arbeidsgiver tror at hun er død så får hun sjansen til å leve som en normal tenåring og hun begynner på en skole der hun forsøker å leve et normalt liv. Men idyllen vil ikke vare lenge.

Barely Lethal er regissert av Kyle Newman, dette er mannen som ble rævpult av filmstudioet når han lagde filmen, Fanboys. Nå er han tilbake, og med Barely Lethal har han laget en ganske så ordinær tenåringsfilm som har mye varme og litt sjarm.

Men Barely Lethal er ikke en film som klarer å engasjere med sine veldig stereotypiske karakterer. Filmen spiller mest på sjarm, dette er ikke en voldsfilm hvis det er det du tror. Filmen fokuserer på protagonisten som forsøker å tilpasse seg et nytt liv der hun ikke er i livsfare lenger. Men hun er egentlig det, for hennes fortid gir ikke slipp på henne.

Skuespillerne er greie nok, litt merkelig å se en talentfull skuespiller som Hailee Steinfeld i hovedrollen i en film som dette. Men manuset blir for lett, og filmen har aldri noen overraskelser på lager. Den er ment for de yngre, og har man sett noen av disse filmene som ble laget på spesielt åttitallet, så glemmer man Barely Lethal etter en kort stund.

2 thoughts on “Barely Lethal (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.