Secret in Their Eyes (2015)

secret in their eyes hw

Livstid.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En tidligere FBI-agent er fremdeles på jakt etter en drapsmann som drepte datteren til en av hans kolleger. Han er ganske sikker på at han har funnet denne personen, men han trenger å overbevise sine gamle kolleger om at dette er drapsmannen.

Secret in Their Eyes er en nyinnspilling av den argentinske filmen med den samme tittelen. Filmen er regissert av Billy Ray (Shattered Glass, Breach), og i hovedrollene finner vi Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman og Julia Roberts.

Jeg har sett den argentinske filmen, det er en ganske solid film, og jeg følte ikke at man behøvde å lage en nytolkning av den filmen.

Problemet med Secret in Their Eyes er at man har rotet det til med kjedelige og stive karakterer, og karakterene oppfører seg heller ikke slik man forventer av voksne mennesker i enkelte situasjoner. Spesielt gjelder dette for Chiwetel Ejiofor, som spiller personen som ikke gir slipp på fortiden. Han har kort lunte, og han er vanskelig å samarbeide med. Han oppfører seg som en sint tenåring, han oppfører seg ikke som en kalkulert mann som har hjernen på sin side. Jeg klarte ikke å ta denne karakteren alvorlig, han blir for aggressiv og vill.

Når det gjelder karakterene så er de dårlig skrevet. De har ikke mye personlighet, de føles ut som en gjeng med roboter. De er livløse, kalde og de virker fjerne. Når filmen var ferdig skjønte jeg ikke hvem de var, det er ganske bra gjort med tanke på det de hadde til felles. De mangler dybde og alt det som hører til.

Så kommer slutten som er det beste med den originale filmen. I nytolkningen roter man det til med en forferdelig vestlig slutt som jeg fikk følelsen ville komme. Snakk om å ødelegge hele konseptet!

Denne nytolkningen klarer ikke å hamle opp med originalen. Filmen mangler alt det som gjorde originalen til en veldig god og solid film.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er klart, veldig mørkt og fargene er litt matte. Sortnivået er bra.

Dialogen er klar og tydelig, selv om lyden er litt lav, man må øke volumet på forsterkeren litt. Det skjer ikke så mye her når gjelder lydsporet, sidehøyttalerne blir ikke tatt i bruk så ofte.

Ekstramateriell:
Story Featurette (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.