August: Osage County (2013)

august osage county

En ødelagt familie samles igjen etter at far i huset tar sitt eget liv. Moren er en pillepopper, hun har kreft i munnen og hun har en stygg tunge som driver de andre familien til vanvidd.

Det store problemet med August: Osage County er at moren i familien spilt av Meryl Streep er en karakter man ikke vil se på eller ha i rommet sitt. Jeg orker ikke å tilbringe for mye tid sammen med psykisk syke som har en kvalmende oppførsel. Det har moren i denne familien, det er så ille at jeg håpte at munnen hennes brente og gjorde veldig vondt på grunn av kreften. Da er det pokker meg ille!

Det er mange gode skuespillere med i August: Osage County. Men når manuset er så dårlig og karakterene er så lite menneskelig, så hjelper det ikke å ha med noen av de fineste skuespillerne som er.

For ikke la deg lure, August: Osage County blir verre og verre underveis der de kvinnelige skuespillerne konkurrerer i verdensmesterskapet i overspilling. Det tar helt av mot slutten under en middagsscene der Julia Roberts tørner helt. Hva er det med alle disse gale kvinnene i familien, og hvorfor er to av tre menn helt normale mennesker?

August: Osage County tok meg langt vekk fra virkeligheten. Her finner man umenneskelige karakterer man ikke føler noe for. Det finnes mange gale mennesker, men at det er så mange rabiate og uspiselige mennesker samlet i en og samme familie kjøper jeg ikke. Hva var egentlig poenget med filmen og karakterene man møtte? Ondskap og galskap forplanter seg videre fra generasjon til generasjon, og penger er roten til alt vondt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.