Million Dollar Arm (2014)

million dollar arm

It looks like an insane asylum opened up and all the inmates were allowed to play.

En sportsagent som har problemer med å betale regningene sine får en vill ide. Planen er å finne noen indiske cricketspillere, og forsøke å få dem til å bli baseballspillere. Han reiser til India og tar med seg to indiske gutter tilbake. Vil noen av storklubbene signere en kontrakt med disse to?

Million Dollar Arm er basert på sanne hendelser. Dette er en veldig klissete og for meg en tom film. Karakterene er endimensjonale, de har kun et lag, noe jeg ble svært skuffet over med tanke på at jeg ville bli nærmere kjent med de to indiske guttene.

Sportsagenten spilt av Jon Hamm, er en ufyselig type. Han tenker selvsagt kun på seg selv, noe filmen selvfølgelig fokusere på, og han forvandler seg som menneske mot slutten av filmen. Jævla filmkliss!

Når det gjelder sportsagenten var det heller ikke særlig lurt å la en skuespiller som Jon Hamm få hovedrollen. Her har han tatt med seg karakteren fra serien Mad Men, noe som selvsagt ikke fungerer i det hele tatt. Samtidig synes jeg at Jon Hamm har lite å tilby som filmskuespiller, han blir så endimensjonal og jeg kjøper ikke at han bryr seg om andre mennesker.

Million Dollar Arm er ikke en god sportsfilm. Det er en overfladisk film som glemmer å fokusere på det viktigste, nemlig karakterene som skal vise alle at de kan selv om de kommer fra en helt annen kultur. Det for meg var det mest interessante, men Million Dollar Arm forsøker ikke engang å gå i dybden på disse karakterene.

Sang, gatebarn, dårlig humor og lite innhold, det er det Million Dollar Arm har å tilby som film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.