Closer to Heaven (2009)

closer to heaven

En kvinne faller for en dødssyk mann som har en sjelden sykdom som sakte men sikkert ødelegger hans kropp. Hvor lenge vil hun holde ut?

Closer to Heaven er en type film som føles veldig kunstig ut når det gjelder det emosjonelle. Den bruker alt av klisjeer, noe som dessverre ødelegger mye av den totale filmopplevelsen.

Samtidig er det også et problem når den syke mannen ikke har mye til personlighet. Det er ikke realistisk at en ung og vakker kvinne faller for en dødssyk mann på en så enkel måte. Han sier noen vakre ord, og da er det gjort, hun tenker ikke så mye på at han ikke har mange år igjen.

Closer to Heaven er ikke den beste filmen jeg har sett om dødelig sykdom og kjærlighet. Den blir for sørkoreansk, den skammer seg ikke over billige klisjeer akkompagnert med trist musikk. Den er selvsagt trist, men den graver ikke dypt nok på en realistisk måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.