Burying the Ex (2014)

burying the ex

If I kill you, then we can live happily ever after.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Den dominante kjæresten til Max blir drept i en ulykke, men hun står opp fra de døde og det skaper selvsagt problemer for unge Max. For han har begynt å få følelser for en annen kvinne, noe som er farlig når hans døde kjæreste er sykelig sjalu.

Burying the Ex er en grei underholdningsfilm, en smalere B-film regissert av Joe Dante (Gremlins, The Burbs). I hovedrollene finner vi Anton Yelchin, Ashley Greene og en meget lekker Alexandra Daddario.

Som sagt, Burying the Ex er en smal film, det er en isolert film med kun noen få karakterer. Det er ikke så mye som skjer her, man må ha sett en hel haug med grøssere for å sette pris på komedien og det lille universet som blir skapt.

Selv fant jeg filmen sjarmerende og enkelte scener fikk meg til å le. Jeg synes også kjærlighetshistorien mellom Max og Olivia var veldig søt, og det skal sies at Alexandra Daddario er veldig sjarmerende og lekker. Jeg hadde ikke vært i tvil om hvem jeg hadde valgt av disse to kvinnene. Alexandra Daddario er helt klart vinneren.

Ikke forvent mye blod og gørr, vi får kun se et drap her. Ellers blir det mye fokus på parforholdet og trekantdramaet, noe som er underholdende nok og det viktigste er at filmen har sjarm og glimt i øyet.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart og ganske skarpt. Fargene er for det meste naturlige, og sortnivået et bra.

Dialogen er klar og tydelig. Det skjer ikke så mye på lydsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.