Star Trek (2009) (Ny anmeldelse)

star trek

I’ve never beamed three people from two targets onto one pad before!

Her finner du min gamle anmeldelse av Star Trek (2009)

Først når jeg så Star Trek på Blu-ray, satt jeg mye mer pris på actionsekvensene da lyd og bilde er i toppklasse. Alt av detaljer og hvor lekker filmer ser ut kommer så mye bedre frem med Blu-ray. Filmmusikken får fram dramatikken i scenene vi ser, og Chris Pine er herlig som rebellen Kirk.

Designet på skipet til fienden er nydelig, truende og meget skremmende, et slags skip med tentakler. Ellers er jeg enig med det jeg skrev i min forrige anmeldelse, men selv om filmen mangler noen detaljer i actionscenene, scorer filmen høyt på dramatikken og maktspillet mellom Kirk og Spok. Jeg håper det vil komme en oppfølger, for dette kan bli en fin serie hvis man får med de fleste fra denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.