Into the Storm (2014)

into the storm

Vi følger noen tornadojegere som har laget en spesialtilpasset tornadobil som normalt sett kan takle kreftene fra en tornado. Men legg merke til ordet en tornado.

Det har ikke blitt laget så mange tornardofilmer med større budsjett. Den siste filmen kom ut i 1996 og het Twister. Og ja, Into the Storm er en film som er veldig lik den filmen, men den er bare så mye dårligere.

Karakterene er elendige i Into the Storm, det samme er de yngre skuespillerne. Dataeffektene er middelmådige, og filmen blir heller aldri spennende da man ikke bryr seg om de tomme og latterlige karakterene. Dette er ikke en film som fokuserer på karakterene, for svakere karakterer skal man lete lenge etter. Og det verste er at filmen forsøker å få oss til å bry oss om karakterene. Det er utrolig å se på!

Det starter med en tornado, så dukker det opp flere samtidig og helt til slutt får man tidenes største tornado. På en måte blir Into the Storm en film som Michael Bay kunne ha laget, bare at Into the Storm hadde vært den tredje filmen i en trilogi.

Nei, se heller Twister, den filmen har glimt i øyet og sjarmerende karakterer, noe Into the Storm ikke har. For Into the Storm blir en livløs film som ikke har et manus, og det hele blir så uvirkelig at man venter bare på at filmen som varer i cirka 84 minutter skal bli ferdig med alt tullet sitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.