Poltergeist (2015)

poltergeist 2015

En fattig familie flytter inn i et nytt hus der det viser seg å spøke.

Hollywood er late, og da kommer det selvsagt meningsløse nytolkninger av kjente og kjære filmer. Nå er det Poltergeist som står for tur, og som forventet stinker nytolkningen.

Det blir selvsagt mye fokus på dagens teknologi, noe som begynner å bli jævla slitsomt. Jeg er så drittlei av Facebook, smarttelefoner og droner.

Der originalen hadde sjarm og ikke det høyeste budsjettet, må selvsagt nyinnspillingen leke seg med dataeffekter og nevnte teknologiske dingser. Familien vi følger er helt uten personligheter, de er bare noen tomme zombier som leser rett fra et ark. Du vet filmen er i trøbbel når en skuespiller som Sam Rockwell spiller en farsfigur, han har ikke personligheten eller ansiktet til å spille en bekymret far. Du ser igjen og igjen i Poltergeist at han gir blanke faen i sin familie, han er for kul til å ha unger! Sterke familiebånd og ekte følelser kan du bare drite i å se her.

Poltergeist er ikke skummel, den er tom og blottet for sjarm. Det er også utrolig å se på en jævla drittunge, en nevrotiske drittunge, som spiller Woody Allen. Han er redd for et stort tre og når det blåser, guttungen skulle vært puttet i en sekk og kastet på sjøen. Talentløs er drittungen som spiller denne karakteren også.

Usmakelig var det også at de brukte en skuespiller som skulle ligne på den avdøde Heather O’Rourke. Greit at Hollywood er en plass med mange usmakelige søppelmennesker, men ærlig talt! Det var så forstyrrende og usmakelig å se på i lengden!

Jeg skjønner heller ikke hvorfor filmen fokuserte så mye på familiens økonomi. Ingen av foreldrene jobber, men faren bruker alle kredittkort han har for å gi familien ting de ikke trenger. I sluttminuttene ser man også at familien er på jakt etter ny bolig, hvor i alle dager får denne sjarmløse familien penger fra? Svindler de folk for å fylle opp kredittkortene sine igjen?

De fleste gode filmer fra forskjellige tiår trenger man ikke å lage på nytt, for det er en grunn til at disse filmene fremdeles er så populære som de er. Poltergeist hører åttitallet til, den filmen trenger ikke irriterende teknologiske dingser som blir trykt opp i trynet på seerne slik at ungene selvsagt vil ha en drone hvis de ser filmen sammen med deg.

Se originalen, verden trenger ikke denne tolkningen i det hele tatt! Har du problemer med å se originalen, så skal jeg putte deg i en sekk og kaste deg på sjøen sammen med Woody Allen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.