A Single Shot (2013)

a single shot

En mislykket mann er ute på ulovlig jakt når han ved et uhell skyter og dreper en ung kvinne. På samme tidspunkt finner han en større sum med penger, og han gjemmer unna den døde kvinnen og tar med seg pengene han fant. Men noen vil selvsagt ha tilbake pengene, og nå må han beskytte sine nærmeste før døden banker på hans dør.

A Single Shot er regissert av en ukjent regissør som heter David M. Rosenthal. Sam Rockwell har hovedrollen, og i de andre rollene finner vi skuespiller som Jason Isaacs, William H. Macy, Jeffrey Wright og Ted Levine.

A Single Shot er en film som brenner veldig sakte. Protagonisten er ikke en person man bryr seg om. Han er en dårlig mann som kun tenker på seg selv. Selv om han forsøker å få familien tilbake, så vil han alltid være en egoistisk mann. Han er rett og slett en tullete mann som ikke er den smarteste karen på jorden.

Dette er en mørk film med noen fjellfolk som er stygge, skitne og lukter dritt lang vei. Her finner man ikke mange pene mennesker eller sjarmører.

Det filmen er god på er at den klarer å skape litt nerve og spenning når tøffingen Jason Isaacs dukker opp. Han får dessverre ikke så mye skjermtid som jeg kunne ha ønsket, men han spiller en karakter som jeg alltid elsker i filmer. Det er noe helt galt når man ønsker at skurken i filmen skal drepe protagonisten.

A Single Shot er en film som har et middelmådig manus og for lang spilletid. Spilletiden skulle vært kortet ned med minst 30 minutter, for man føler at det ikke er noe særlig fremdrift her. Det blir rett og slett for kjedelig i lengden, som sagt, det er en fin og mørk atmosfære her, men først og fremst må man blir engasjert i handlingen og bry seg om protagonisten for at dette skal funke. Og det gjorde jeg ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.