Cuban Fury (2014)

cuban fury

En salsadanser som ikke har danset på mange år blir forelsket i en kvinne. De har begge to samme arbeidsplass, men den tidligere salsadanseren har ikke selvtilliten han trenger for å vinne hennes hjerte. Så hva må han gjøre for å vinne drømmekvinnen? Nemlig å begynne å danse salsa igjen.

Cuban Fury er ikke den dårligst komediefilmen jeg har sett. Det er heller ikke den som har fått meg til å le mest, men den har noen få, enkelte morsomme scener og historien er varm og fungerer for hele familien hvis man er ute etter lettere underholdning med en sjarmerende tjukkas i Nick Frost.

Problemet er at Cuban Fury forsøker veldig mye på å være morsom i den første halvdelen. Dialogen som skal være morsom er bare helt grusom å høre på. Men når endelig Nick Frost blir varm i trøya, så begynner man også å kjenne varmen, og man får se en svært morsom salsaduell mellom to menn.

Cuban Fury er en grei søndagsfilm som starter dårlig, men den tar seg inn igjen i den siste halvdelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.