Man on High Heels (2014)

man on high heels

En politimann er i en prosess der han er i ferd med å bli en kvinne, men han må også beskytte menneskene han er glad i og håndtere tøffe gangstere. Det er tøft å både være politimann og en sensitiv kvinne.

Jeg følte ikke noe særlig behov for å se en film med denne tittelen, kom igjen, for en forferdelig tittel for en spillefilm! Man on High Heels er en mørk og uinteressant film med kjedelige karakterer, spesielt protagonisten som ikke har noe interessant ved ham. Jeg klarte ikke å få kontakt med denne karakteren i det hele tatt, jeg satt bare og lurte på hvordan dette manuset kunne få grønt lys. Hvis du fjerner at politimannen ønsker å bli en kvinne, så er manuset generisk og tomt.

Man on High Heels er ikke en god film, en film trenger å ha interessante karakterer og en mer sympatisk protagonist hvis man har skapt en protagonist man skal heie på. Det går heller ikke an å bruke en skuespiller som Seung-won Cha i en rolle som dette, han er en type skuespiller som kun fungerer når han spiller en skurkerolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.