Parasyte: Part 2 (2015)

parasyte part 2

Hvem vil vinne, menneskerasen eller parasittene?

Den første filmen var grei nok, men jeg kan ikke si at jeg gledet meg så mye til å se den neste filmen. Jeg husker at jeg ikke helt likte den mørke tonen som den første filmen hadde, dessverre er tonen mørkere og mer alvorlig i Parasyte: Part 2.

Parasyte: Part 2 har noen gode actionsekvenser og dataeffektene holder absolutt mål. Men det blir for mye prat, karakterene må dele alt de tenker og det dreper tempoet i filmen. Men når det er tid for action, så likte jeg det jeg så, men etter det er det tid for prat igjen og det tar mange minutter.

Jeg vet at filmen er basert på en manga, det har også kommet en animeserie. Hvis du har sett japanske animeserier, så vet du at karakterene må fortelle oss alt de tenker og føler. Men når man lager en vanlig spillefilm, så kan dette virkelig ødelegge tempoet i filmen. Det skjer dessverre her.

Det som redder Parasyte: Part 2 er actionsekvensene, filmen ser også visuelt bra ut og du føler at menneskerasen er i fare. Skuespillerne gjør jobben sin, og jeg er ganske sikker på at flesteparten av seerne liker parasitten Migi, han er en sjarmerende høyrehånd.

Jeg må vel se animeserien for å finne ut om spillefilmene tar seg stor frihet når det gjelder handlingen. Men jeg tipper på at spillefilmene er veldig nærme kildematerialet på grunn av all pratingen. Kanskje jeg tar feil, jeg håper så, men jeg tror det ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.