Minions (2015)

minions

Livet blir for kjedelig uten skurkestreker.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk Dolby Atmos, Norsk Dolby True HD 7.1

Det er ikke så lett å være en Minion om dagen. De er deprimerte for de mangler en ond mesterhjerne til å sysselsette dem. Nå trenger de en leder, og tre av dem reiser ut for å se om de kan finne en ond leder som kan hjelpe dem med å finne glede igjen. For det å skape ugagn er så gøy!

Før eller siden måtte det komme en ren spillefilm med de gule karakterene, Minions. De fleste husker nok at Minions dukket opp i Despicable Me-filmene, de stjal showet i de to filmene og nå har de fått sin egen spillefilm der de kan gjøre dumme ting hele tiden. For disse skapningene er ikke smarte!

Unger vil nok elske Minions. Nå er jeg godt voksen, og skal jeg være ærlig ble jeg litt sliten i hodet etter å ha sett Minions. Det er ikke en dårlig film, den er ganske underholdende, men en voksen hjerne trenger lavere tempo, for det skjer noe hele tiden her som gjør at vi eldre ikke helt klarer å følge med på alt. For filmen forsøker hele tiden å være morsom, og det tar litt tid før man får i gang en historie her når en kvinne dukker opp og hun er en ond person som Minions ser opp til.

Jeg lo godt noen ganger, det er noen morsomme scener her og the Minions er veldig sjarmerende. Men at de får en hel spillefilm alene blir rett og slett for mye. De fungerer best i bakgrunnen og i enkelte scener, men man må nødt til å ha en eller flere menneskelige karakterer for at de skal ut sitt beste og fungere optimalt. I Minions blir det en overdose gult.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildekvaliteten er bare nydelig. Bildet er klart, skarp, og med gode varme farger. Full pott!

Lydsporet er også veldig bra. Dialogen er klar og tydelig, og alle høyttalerne blir tatt i bruk flere ganger som fyller opp rommet med klar, men lyden er litt tilbakelent. Jeg savnet mer aggresjon under de største actionscenene.

Ekstramateriell:
3 New Mini Movies (13 minutter)
Around The World – Interactive Map
Behind The Google – The Illumination Story Of The Minions
Jingle Bells Minion Style (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.