Pitch Perfect 2 (2015)

pitch perfect 2

Fat Amy skaper problemer for the Barden Bellas.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Etter en skandale må the Barden Bellas vinne verdensmesterskapet i Capella, ellers er det over ut for the Barden Bellas som capellagruppe. Men lederen for gruppen holder på med andre ting som hun holder hemmelig, og det går utover forholdet til de andre i gruppen og kvaliteten som blir levert på scenen. Nå har de også en sterk konkurrent i en capellagruppe fra Tyskland, og de må beseires slik at the Barden Bellas kan leve videre.

Den første filmen ble en kjempesuksess og den ble godt mottatt. Pitch Perfect 2 er faktisk regissert av Elizabeth Banks, og vi finner så å si alle skuespillerne fra den første filmen i oppfølgeren. Den eneste nye karakteren som blir introdusert og som får litt skjermtid er Emily, spilt av Hailee Steinfeld.

Pitch Perfect 2 er langt ifra like god som den første filmen. Man merker godt at her gjaldt det å kaste seg på bølgen, for manuset er elendig. Der den første filmen hadde hjerte og karakterer man likte, satser Pitch Perfect 2 mest på tull og fjas og mye dårlig musikk. Hvor ble det av sjarmen?

Karakterene er tomme, det samme er innholdet. Som vanlig er Rebel Wilson jævla slitsom og lite morsom. Jeg har vel sagt det i alle filmanmeldelser jeg har skrevet, at jeg finner det fremdeles utrolig at hun fremdeles får filmroller. Det er så lite morsomt når en person nesten kun bruker sin overvekt for å få folk til å le.

Jeg husker ikke alle karakterene i den første filmen som var medlem av the Barden Bellas. Men jeg tror det har dukket opp noen nye karakterer som ikke sier ett eneste ord. Det er dårlig, man føler ikke at denne gruppen i det hele tatt har et sterkt bånd. Midtveis inn i filmen skal the Barden Bellas bygge opp lagånden og finne tilbake til hverandre og gnisten som forsvant, måten det blir gjort på er elendig, latskapen klarer man ikke å skjule.

Elsket du den første filmen som jeg gjorde, så tror jeg du vil bli veldig skuffet over oppfølgeren. Det er så tomt og innholdsløst, noe som er synd for den første filmen hadde veldig mye sjarm og hjerte.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 6/10

Bildet er klart med deilige, varme farger. Sortnivået er veldig bra, og selv om ikke Pitch Perfect har det skarpeste bildet, så er det ikke mye å klage på her!

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet fyller opp rommet under enkelte sangnumre. Lyden er selvsagt krystallklar.

Ekstramateriell:
Bonus Song Performed by The Treblemakers (3 minutter)
The World Championship Of A Cappella (9 minutter)
The Bellas Are Back (6 minutter)
Aca-Camp (5 minutter)
Snoop Is In The House (3 minutter)
Gag Reel (3 minutter)
The Aca-Love Story: Bumper & Fat Amy (5 minutter)
Extended Musical Performances (4 minutter)
Deleted/Extended/Alternate Scenes (12 minutter)
Legacy: Hailee Steinfeld (6 minutter)
Line-Aca-Rama (4 minutter)
Green Bay Rap (1 minutt)
Elizabeth Bank´s Directorial Debut (5 minutter)
The Making Of The Riff-Off (6 minutter)
Das Sound Machine Finale Breakdown (8 minutter)
Residual Heat Internship (2 minutter)
Audio Commentary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.