Revenge of the Nerds (1984)

revenge of the nerds

Nerdene har sett seg lei på ble trakassert av sportsidiotene, så nå er tiden inne for nerdenes hevn.

Revenge of the Nerds har fremdeles mye sjarm, dette er typisk en film fra åttitallet der kvinner aksepterer å bli voldtatt og faller for voldtektsmannen. Aksepterer man ikke dette, kan man trygt styre unna Revenge of the Nerds, for her har det selvsagt en god dose med rasisme også, da tenker jeg på den japanske nerden.

Revenge of the Nerds byr ikke på de største latterkulene, den er mer sjarmerende enn morsom. Jeg lo av små, enkle ting som f.eks. når den yngre japaneren oppsøker en landsmann og landsmann sier noe på japansk og avslutter med å kalle den yngre mannen for en nerd. Det var scenen jeg faktisk lo mest av. Det er så direkte og hatefullt at det nesten er umulig å ikke le av dette.

Revenge of the Nerds er en film verdt å se hvis man ikke er kjent med åttitallet. Den er ikke en av mine favorittfilmer, men den er uansett verdt å sjekke ut hvis man liker mye energi og idioti med svært enkle karakterer og hatefulle mennesker. Det er lettere nå om dagen å være en nerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.