Reprise (2006)

reprise

Vennskap og kjærlighet.

Reprise er en film jeg ikke hadde hørt om før nå. Filmen falt i smak, det er en morsom, rørende og alvorlig film om vennskap og kjærlighet. Det som skjer med Phillip kan skje med oss alle. På en eller annen måte kan man få psykiske problemer. I starten er det Phillip som har fremtiden foran seg, men ting kan forandre seg på ett lite sekund.

Reprise er en film som har sjarm, samtidig er det en sår film som jeg følte kanskje kunne ha endt på en annen måte. Jeg ble ikke helt fornøyd med slutten. Under nedtellingen forventet jeg en mørk og dyster slutt der alt håp er ute. Den slutten fikk jeg ikke helt. Bra for rollefiguren, ikke like bra for min totalopplevelse.

Norsk film er merkelig. Filmer som høster lovord pleier jeg å bli skuffet over. De filmene som blir minst omtalt er de filmene jeg blir mest imponert over kan det virke som. Reprise er en veldig bra film. Den visuelle stilen, fortellermåten og filmmusikken er strålende, det samme kan sies som skuespillerne som leverer solide rolletolkninger. Det er ikke bare Kristoffer Joner og Aksel Hennie Norge har, slipp andre til også! Det vil si nesten alle unntatt Nicolai Cleve Broch. Den karen fortjener ikke flere sjanser nå. Han er en tapt sak.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.