Ninja Kids!!!: Summer Mission Impossible (2013)

ninja kids summer mission impossible

Et mektig sverd er på avveie, og ninjaguttene må hjelpe til med å få tilbake sverdet fra en farlig og maktsyk mann.

Ninja Kids!!! Summer Mission Impossible er oppfølgeren til Ninja Kids!!!, som ble regissert av Takashi Miike. Det var en veldig sjarmerende film som jeg falt for. Jeg likte i universet og humoren, men oppfølgeren er ikke like god som den første filmen.

Ninja Kids!!! Summer Mission Impossible føles veldig billig ut. Her har man skrekkeksemplet på hva digitalt kan gjøre med en langfilm. Jeg fikk følelsen av å se på en billig TV-film, men det skal sies at den første filmen gikk vel på kino, det tror jeg ikke Ninja Kids!!! Summer Mission Impossible gjorde, for budsjettet kan ikke ha vært særlig stort.

Karakterene er de samme, humoren er mye av den samme, men manuset og humoren fungerer ikke. Det hele blir veldig masete i lengden, og som sagt den billige følelsen tok meg ut av filmen nesten hele tiden. Genialiteten til Takashi Miike mangler, han fikk mye ut av dette tulleuniverset, det gjør ikke den nye regissøren.

Likte du den første filmen, så tror jeg ikke Ninja Kids!!! Summer Mission Impossible vil falle i smak da den ikke har den samme sjarmen eller budsjettet. Og som sagt, det er ikke Takashi Miike som har regissert oppfølgeren. Det merker man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.