Jump Boys (2005)

jump boys

Vi følger noen yngre turngutter i deres hverdag.

Jump Boys er en ganske varmhjertet film med unge gutter som blir torturert av sin trener når han gjør dem klare til kamp for å vinne edle medaljer. Guttene er unge, myke og viltre.

Nå er disse ungene så unge at de ikke har fått så mye personlighet. Det går selvsagt utover dybden, dette er en ganske kort dokumentar som aldri viser noen negative sider. Det blir noen tårer her og der, men så er det glemt og de kjemper videre for å bli bedre.

Selve filmen er grei nok, men den blir litt for varm og hyggelig, det blir aldri særlig noe dramatikk her. Selvsagt når det er tid for konkurranse så heier man på disse guttene man har så vidt lært å kjenne. Men utover det så har ikke Jump Boys så mye å by på. Dette er først og fremst en hyggelig film som normalt sett vil sjarmere de fleste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.