Family Weekend (2013)

family weekend

Familiehygge.

En jente har fått nok av sin familie. De møtte ikke opp under en viktig konkurranse, en hoppetau-konkurranse som datteren vant. Nå venter en ny konkurranse, men familien viser ingen anger etter de unnlot å møte opp. Datteren bestemmer seg for å dope ned sine foreldre, binde dem fast for så forsøke å snakke med dem og få opp deres øyne før konkurransen. Men det blir ikke lett.

Family Weekend har et stort problem, det er at den blir for snill og karakterene er svært irriterende og slitsomme. Her følger man en dysfunksjonell familie som ikke bryr seg om hverandre. Eldstesønnen later som om han er homofil, noe han ikke er. Den ene datteren tror hun er med i forskjellige filmer, og slik ruller snøball videre før den smeller i veggen. Leter du etter ekte mennesker, let videre, de finner du ikke her!

Det er ingen scener og le av her. Family Weekend er en film som forsøker å sjarmere seerne, det lykkes den ikke med etter min mening. Det eneste den lykkes med er å være slitsom, fjollete og lite engasjerende med de svært karikerte karakterene og den dårlige humoren. Uansett hvor mye den forsøker å få oss til å le med de merkelige karakterene, så mislykkes den totalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.