Killing Season (2013)

killing season

To krigsveteraner møtes igjen, og en av dem ikke har vennlige hensikter.

Killing Season er en dårlig film. Det starter greit når de to krigsveteranene drikker og prater. Men etter en halvtime går det nedoverbakke, filmen blir dummere og dummere, det mangler spenning og realisme når krigerne tar et oppgjør med fortiden.

Det ser ut som Robert De Niro ønsker å være et annet sted, man ser tydelig at han kjeder seg. Jeg er ikke sikker på hva som skjedde med John Travolta, han har virkelig vært forferdelig i de siste 10 årene. Igjen er han bare dårlig i Killing Season. Han har en forferdelig aksent, og det ser ut som noen spraymalte håret hans sort. Hvorfor kan han ikke bare finne noen bedre roller, og hvorfor blir han bare eklere og eklere?

Dette er en dum film med dumme karakterer. To menn jakter på hverandre i skogen, og når en av dem fanger den andre så kommer den andre seg løs og fanger den andre personen. Dette fortsetter og fortsetter i evigheter, jeg ville bare stoppe filmen etter en time, det er så ille. Og den totale spilletiden er bare 80 minutter. Rulleteksten klokker inn på hele 10 minutter.

Killing Season er latterlig dårlig, styr langt unna denne drittfilmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.