The Heat (2013)

the heat

En politikvinne, og en annen kvinne som jobber for F.B.I, må samarbeide for å fakke en mektig narkokonge.

The Heat var en av de største kassasuksessene i 2013 i sjangeren komedie. At filmen tjente så mye penger er ufortjent. Jeg tipper det var mest kvinner som ville se en kompisfilm med to populære kvinner i hovedrollene som gjorde at The Heat tjente så mye som den gjorde på kino. For The Heat grenser til makkverk med et elendig manus og råtten dialog.

Jeg lo en gang, det var alt. Jeg ble kun irritert over at The Heat ikke hadde et manus. Karakterene prater absolutt hele tiden, de skjønner aldri når nok er nok, at vitsen ikke blir morsom uansett hvor lenge man holder på. Her fortsetter man til det blir helt dødt og man får lyst til å slå av hele filmen.

The Heat går under kategorien actionkomedie. Det blir galt å kalle The Heat for en actionkomedie, for det er nesten ikke noe som helst action her i det hele tatt. Kategorien den burde plasseres under er en improvisering uten manus, det er bare så tomt det filmen serverer oss.

The Heat var en grusom filmopplevelse som varte i hele to timer. Skuespillerne har ikke noe kjemi, det hele kan ikke bli mer kunstig. Melissa McCarthy bør snarest slanke seg (hvis hun ikke er syk da), og satse på litt tyngre roller (tok du den eller), det virker som om hun er en ganske god skuespiller. Det holder ikke lenger med i at hun er rappkjeftet og feit.

Når jeg ser en film som The Heat så hater jeg Hollywood så intenst at det er skummelt. Jeg hater måten dagens komediefilmer er på med mye banning, lite humor og karakterer uten sjel og personlighet. Og hva med en grei historie å fortelle da? Enten så har kinopublikummet blitt dummere, eller så er det undertegnede det er noe galt med, jeg er sikker på at det er det første, for jeg har blitt klokere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.