Halloween 5 (1989)

halloween 5

Gjett hvem som er tilbake? Du gjettet riktig!

Halloween 5 starter der den fjerde filmen sluttet, akkurat slik som Halloween II gjorde. Dessverre er ikke Halloween 5 i nærheten av Halloween 4, dette her er en film fylt opp med kaos og klovnestreker.

Du vet det er noe galt når Michael Myers har blitt så lat at han finner ut at han kan kjøre rundt i en bil. Da burde alarmklokkene ringe for fullt.

Karakterene er selvsagt dumme og svært irriterende. Klovnemusikken som blir spilt når de to dumme politimennene dukker opp sier hvor forvirret Halloween 5 er, for i grunn så er den veldig mørk når en ung jente kjemper for sitt liv når onkel Myers vil ha en liten prat med henne.

Halloween 5 er heller ikke særlig grafisk, det har aldri Halloween-filmene vært heller. Drapene er kjedelige og lite kreative, og det er noen scener her som blir veldig langtekkelige og kjedelige, spesielt scenen på låven varer og varer uten å komme videre.

Halloween 5 byr på mye dumskap og lite kreative drapscener. Den har sine mørke perioder som blir ødelagt av fjollerier og en gal psykiater som heter Dr. Loomis. Han er jo like gal som sin nemesis, han er egentlig verre siden han fremdeles har makt kan det virke som. Snakk om å plage ødelagte unger da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.