Hellraiser: Deader (2005)

hellraiser-deader

Dreams are fleeting. Only nightmares last forever!

Pinhead tok meg med en tur til helvete atter engang med Hellraiser: Deader. For en kjedelig film. Det er ingenting å fortelle i denne filmen. Det forsøkes å bygge opp en atmosfære, men det endte med at jeg tok meg en blund, for det tar evigheter før det i skjer noe. Hellraiser: Deader er like tom og meningsløs som det jeg skriver her. For en jævla drittfilm for å si det mildt.

Heldigvis har jeg kun en film igjen i Hellraiser-serien. Jeg har fått en skade for livet, og arret vil aldri gro.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


3 − two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>