Red 2 (2013)

red 2

Gamlingene er i trøbbel, og nå må de ta turen over til Russland for å finne en atombombe.

Jeg tør nesten ikke å se den første filmen som jeg likte, for Red 2 er virkelig en dårlig film. Jeg mener å huske at karakterene ikke direkte oppførte seg som tungt tilbakestående mennesker i den første filmen. Red 2 forsøker hele tiden å sjarmere, det eneste den oppnår er brekningsfornemmelser og mange pinlige øyeblikk.

Actionsekvensene er generiske og mangler totalt kreativitet. Det er bråkete og kjedelig actionkoreografi man ser. Red 2 er en type film som ikke gidder å prøve på å gjøre noe nytt og spennende. Den gidder heller ikke å utforske hvorfor den første filmen sjarmerte og hadde noen artige og gode actionsekvenser.

Red 2 har et elendig manus, eldre og gode skuespillere som forsøker sitt beste og Bruce Willis trenger ikke lenger å vise seg på skjermen, for han har null og karisma og utstråling. Dette her er gamlingene svar på den første The Expendables-filmen. Sjarmløst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.