Paranoia (2013)

paranoia

En ung, dum mann blir delaktig i industrispionasje. Han har havnet mellom to stoler, og han sitter bom fast. Sånn går det når man fester for hardt på andres regning.

Paranoia var en film som gjorde det elendig på kino, og filmen ble slaktet av kritikerne. Slakten var berettiget, dette er et makkverk som hører 90-tallet til.

Se for deg alt av klisjeer, du finner alle i denne lite spennende thrilleren der alle maktmennesker er skurker. Protagonisten og hans venner, ja, de er flinke med teknologi som selvsagt redder helten i siste liten.

Manuset er elendig, protagonisten er en ufyselig dum mann man ikke får noe sympati for. Karakterene er så dårlig skrevet at det er nesten ikke til å tro. Og broren til tordenguden, Liam Hemsworth, han må finne seg et nytt yrke. Han holder ikke mål, han har ikke talent og karisma, det er ikke et ord man forbinder med den trøtte og ikke så attraktive Liam Hemsworth.

Paranoia kommer til å være en av de dårligste filmene som ble vist på kinoer i 2013. Filmen er så utrolig dum og forutsigbar at man som seer blir fornærmet. Hvordan er det mulig at et manus som dette får grønt lys?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.