We’re the Millers (2013)

were the millers

En narkolanger må smugle inn et større parti med marihuana fra Mexico til USA med sin falske familie som ikke akkurat hygger seg på turen. Men hva gjør man ikke for penger.

We’re the Millers var en av de største kassasuksessene i 2013 i sjangeren komedie på kino. Som med The Heat, så skjønner jeg ikke hvorfor filmer som dette blir publikumsvinner. Hva er det folk ser i disse filmene som ikke jeg gjør?

Jeg lo ikke en eneste gang, jeg kjedet meg og jeg ville slå av filmen etter en halvtime. Igjen så finner man ikke mye til historie eller handling i en nyere komediefilm. Humoren består av munnbruk der karakterene sier vulgære ting hele tiden, jeg gidder ikke å skrive mer om det, de fleste filmkjennere vet hva jeg mener og hva filmen mangler. Den mangler et jævla hjerte som slår, humor og sympatiske karakterer.

Hvorfor er det så jævla vanskelig å lage normale komediefilmer med normal og ikke minst morsom, uskyldig humor? Springer virkelig folk til kinoen for å se gamle Jennifer Aniston strippe? Hvis de gjør det, herregud!

We’re the Millers er en tom og innholdsløs film blottet for kvalitet og humor. Fy faen, sier jeg bare, nå orker jeg snart ikke disse jævla dårlige komediefilmene lenger fra Hollywood. Søppeldritt! Jeg gir to poeng for en stor balle.

2 thoughts on “We’re the Millers (2013)”

  1. Jeg hadde sinnsyk lave forventninger til denne, men jeg syntes det var en del funny i den, ikke noe mesterverk eller noe, men en helt midt på treet-film.
    Kall meg loco, jeg synes Aniston er rimelig digg å se på. Haha!

    1. Hehe, komediefilmer er merkelige. Sier sitt når jeg synes Grown Ups 2 er bedre enn We’re the Millers. Humor altså, det er et vanskelig felt. 🙂

      Er ikke fan av Aniston, men jeg synes hun burde prøve seg i mer normale roller, for hun var ikke dårlig i en film som Managament (2008).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.