Community: Season 4 (2013)

community season 4

Nye forviklinger på Greendale Community College.

Den fjerde sesongen består kun av 13 episoder. Hjernen bak serien, Dan Harmon, sluttet og overlot roret til noen andre personer som jeg ikke har noe kjennskap eller kunnskap om. Jeg liker serien, men jeg synes den er litt oppskrytt da det blir for mye satire og parodi uten en lineær historie. Dette er også formelen i den fjerde sesongen. Men når sesongen kun består av 13 episoder, forventer jeg også høyere kvalitet over episodene. Men det er kun en episode som jeg virkelig synes satt som den skulle, det er når bestekompisene bytter kropp. Ellers er det som vanlig rektoren på skolen som stjeler showet, han er en herlig og ekkel skrue.

Hvis det blir en femte sesong, så håper jeg at det blir den siste sesongen. For den fjerde sesongen viser at Community går på tomgang uten å komme seg videre og kvaliteten på episodene flater ut, det holder ikke bare med en skikkelig god episode. Heldigvis er det visstnok over og ut for Chevy Chase, hele hans karakter var ubrukelig i serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.