Grown Ups 2 (2013)

grown ups 2

Gjengen er tilbake.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Lenny Feder flytter med familien tilbake til hjembyen han vokste opp i. Når den gamle gjengen er samlet vil det skje mye rart.

Adam Sandler og regissør Dennis Dugan er tilbake igjen med et nytt mesterverk. Denne duoen vet hva ordet kvalitet betyr, de elsker å glede sitt publikum med smarte og gode komediefilmer man alltid vil huske med glede.

Fra spøk til revolver. Merkelig nok får ikke folk nok av Adam Sandler. Grown Ups 2 gjorde det ganske bra på kino, publikummet brydde seg ikke om hva kritikerne sa og mente. For Grown Ups fikk hardt medfart, men Adam Sandler er en smart forretningsmann, det skal han ha. Han frir til de enkle menneskene som nok er tenåringer med dunbart og skrikende stemmer, og selvsagt enkle mennesker med ølvommer som kun tenker på helg og alkohol. Skål!

Den første filmen var ikke særlig god. Grown Ups 2 er heller ikke en god film, den har ikke en historie å fortelle. Den går fra scene til scene der den forsøker å være morsom hele tiden, det er alt. Det er lenge siden jeg så den første filmen, men jeg mener å huske at den hadde litt mer å fortelle enn Grown Ups 2? Den forsøkte i hvert fall, det gjør ikke oppfølgeren.

Det er flaut å si det, men jeg hatet ikke Grown Ups 2. Jeg lo godt noen ganger, jeg skal ærlig innrømme at det føltes helt galt ut, for hele filmen er latterlig dårlig. Men når en ler, så må jo Grown Ups 2 gjøre noe riktig. Men igjen, ikke si det til noen, vær så snill!

Men jeg skammet meg, hele filmen er jo helt på jordet med sin simple og billige humor. Det er jo noe jeg hater sterkt når humoren er billig og en film ikke har noe å fortelle. Jeg får bare skylde på at hver eneste scene forsøker å være morsom, noen ganger er det naturlig å lykkes med det en forsøker på etter gjentatte forsøk. Da hender det at en film som Grown Ups 2 kan få folk til å le. Men en god film, det er ikke Grown Ups 2.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 3/10

Det er ikke ofte man ser at bildekvaliteten er så god som den er her i en komediefilm. Bildet er klart, skarpt med gode farger og overraskende nok er sortnivået veldig bra. Tenk hvis alle komediefilmer hadde sett like bra ut som Grown Ups 2!

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet klarer å fylle opp rommet i enkelte scener, spesielt festen mot slutten av filmen høres veldig bra ut.

Ekstramateriell:
Deleted Scenes (7 minutter)
Shaq and Dante: Police Force – A look at their silly characters (2 minutter)
Look Who Stopped By – Cameo featurette (4 minutter)
The Feder House – Construction of the sound stage where the Feder house was built (2 minutter)
Mr. Spade’s Wild Ride – David Spade prepares to ride in the tire down the hill (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.