Welcome to the Punch (2013)

welcome to the punch

To fiender må samarbeide når de begge er ute etter hevn.

Welcome to the Punch er en grå, mørk og trist film uten gode karakterer, og med et svakt og tomt manus. Manuset er skrekkelig dårlig, karakterene er flate og de har heller ikke personlighet.

Det mest skuffende ved siden av det svake manuset er James McAvoy. Han er en god skuespiller, men i Welcome to the Punch leverer han en av sine dårligste rolletolkninger i karrieren. Han overspiller, men på en måte så er det det dårlige manuset som nok har mye av skylden for at James McAvoy må overspille slik han gjør i Welcome to the Punch. Alle karakterene er dårlig skrevet, heldigvis så trenger aldri Mark Strong mye å jobbe med. Han er alltid solid, og han stjeler hver eneste scene i Welcome to the Punch.

Welcome to the Punch er svak i alle ledd. Selv om det ikke er mye dødtid her, står filmen stille da den er så forutsigbar og feig. Slutten stemmer bare ikke, igjen er det manuset og atter manuset som er det råtne leddet her.

Dette er en film som aldri engasjerer eller underholder. Den tror den er litt småkul med sine actionscener, det er den altså ikke. Hvorfor ta seg selv så alvorlig når manuset er så simpelt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.