The Company You Keep (2012)

the company you keep

En mann er på rømmen etter at en avisjournalist røper hans identitet. Nå må han finne en kvinne som kan renvaske hans navn slik at han kan leve normalt igjen sammen med sin datter.

The Company You Keep starter greit, men underveis så blir det for mange karakterer og for lite karakterdybde. Det er utrolig å se hvor mange kjente og gode skuespillere som er med i middelmådig film som dette.

Problemet ved siden av manglende karakterdybde, er at filmen mangler energi og den klarer heller ikke å bygge opp til et skikkelig spennende klimaks. Den blir litt for treg og lang, The Company You Keep mangler energi som ikke er til stede når det gjenstår en halvtime. Da har luften gått helt ut av ballongen.

Robert Redford bringer ikke uventet lite energi når han er bak kamerat, og det skal sies at han løper som en dame! Det er heller ingen skuespillere som bemerker seg nevneverdig. Shia LaBeouf kler ikke rollen i det hele tatt som en snokende avisjournalist.

The Company You Keep er en flat og etter hvert en energiløs film med en historie og karakterer man ikke bryr seg om. Hva er poenget med så mange gode skuespillere i en film når ingen av deres karakterer har noe form for personlighet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.