Justified: Season 3 (2012)

justified season 3

En ny skurk ankommer byen.

Den tredje sesongen er ikke like god som den andre sesongen. Denne sesongen har ikke helt den samme kvaliteten som den andre sesongen hadde. Det merker man godt når den nye skurken spilt av Neal McDonough ankommer byen. Han er uberegnelig, men han er ikke like god som de sentrale skurkene i de to første sesongene. Han er en ganske mislykket fyr som har store planer, men alt han forsøker på går galt. Jeg klarte ikke å ta denne karakteren seriøst, serien forsøker for harde livet å gjøre fyren skummel og uberegnelig, men det fungerer bare ikke.

Ellers er fremdeles Justified er en veldig god serie, ikke misforstå, den tredje sesongen er veldig underholdende, men det blir mye repetisjon og en skurk som ikke klarer å fylle skoene til den tøffe og kalde moren i den andre sesongen.

Jeg håper at den fjerde sesongen vil se litt tilbake til den andre sesongen og hva den gjorde så bra. Det blir litt for mye komedie, tull og repetisjon i denne sesongen.

4 thoughts on “Justified: Season 3 (2012)”

  1. Det jeg hater med moderne tv og film er hvor pretensiøst alt er blitt. Alle prøver å lage filmer og tv serier som skal være så mye mer enn “bare” action eller “bare” humor eller “bare” drama. Det beste med denne serien er at den ikke prøver å være noe annet enn den er, en mørk parodi på fuckups og shootups. Hvis denne serien minner meg om noe så er det Guy Ritchie på sitt beste. Det er få serier jeg humrer så ofte som i denne, så manus og dialog fungerer utmerket. Når det gjelder skuespillerne er de fleste kompetente og fungerer i rollene sine uten å ødelegge eller overspille for mye. Når det gjelder karakterene er det kun 2 interessante karakterer, alle de andre er beregneligge stereotyper. Disse er Boyd og Tim. Selv om Tim er en rolig person som ser beregnelig ut føler jeg hele tiden han er en tidsinnstilt bombe som bare venter på å eksplodere. “Hovedpersonen” fungerer bra, spilt kompetent av Olyphant, men han er helt uinteressant som karakter, han fungerer derimot godt som tilrettelegger for all faenskapen Doyle og hans “venner” og uvenner havner i, som er det sentrale i serien.

  2. Jeg liker premissene for “Lost”, da jeg liker både mysterier og dyp karakteroppbygning. Skuespillerne er også stort sett kompetente, i en verden som ikke hadde sett castingen i GoT og The wire kunne man kanskje til og med sagt strålende, men nye standarder er satt for kvalitet i tv serier. Problemet jeg har med lost er som nevnt ovenfor, pretensiøst dritt over mange sesonger. Hadde de gjort lost til en sesong med 24 episoder og ett bedre plot kunne det vært en av mine favoritter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.